Değerli Dostlarımız, Bir Engelsiz Erişim Geleneği haline gelen Selenn Özel Bilgi Yarışması'nın sekizincisi 09 Mayıs 2015 cumartesi günü Boğaziçi Üniversitesi Garanti Kültür Merkezi’nde gerçekleşiyor.

Bir araya gelmeye, heyecanlı ve güzel bir gün geçirmeye, sürpriz ödüller kazanmaya ne dersiniz? Yanıtınız evetse, gelin 9 Mayıs günü beraber bu heyecanı paylaşalım.

Yarışma başvurularımız başladı. Elinizi çabuk tutun çünkü başvuru sırasına göre ilk 18 grup asil yarışmacı gruplarımız olacak.

Başvurular 8 mayıs akşamına kadar devam ediyor.

Bir grup kuramıyor musunuz? bireysel olarak bizimle iletişim kurduğunuz taktirde, sizleri bir gruba yerleştirmeye çalışacağız.

Yarışma Ödüllerimiz belli oldu. Bu yıl da Sesli Betimleme Derneği sponsorluğunda Birinci olan grup üyelerine 1200, İkinci olan grup üyelerine 800, üçüncü olan grup üyelerine de 400 TL hediye çekleri veriyoruz. Desteği için Sesli betimleme Derneği’ne teşekkürler.

yarışmamız için hazırladığımız kapsamlı yarışma şartnamemize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Başvuru öncesinde şartnameyi dikkatle okumanızı öneriyoruz.

http://www.engelsizerisim.com/detay/2015-selen-ozel-bilgi-yarismasi-sartnamesi/

Grubunuzu kurduysanız, yarışmamıza bu yazının sonundaki formu doldurarak başvurabilirsiniz: 

grubunuz olmasa da, Salt yarışmak için değil, bu heyecanı birlikte

paylaşmak için hepinizi bekliyoruz.. Seyirciye sor bölümümüzde de konuklarımıza güzel ödüllerimiz olacak.

Gelin Hep birlikte yarışalım! 

2015 Selen Özel Bilgi Yarışması Organizasyon Komitesi:

Engelsiz Erişim Derneği Twitter Zaman Akışı