Yeni Bir Erişilebilirlik Festivaline Yolculuk Hikâyesi

Değerli Engelsiz Erişim takipçileri,

Hepinize sıcak bir ağustos yazından selam olsun.

Pek çoğunuzun merakla haber beklediği ve Engelsiz Erişimle bütünleşmiş Beyaz Baston ve Erişilebilirlik Festivalimizi ekim ayında 12-13 Ekim Beyaz Baston Haftası’nda gerçekleştireceğiz. Birbirinden farklı alternatif sosyal aktivitelerimizle birlikte; renkli ve öğretici stantlarımız, keyifli konser ve seminer programlarımız ve aktivist bir yaklaşımla çalışmalarına başladığımız festivalimizle yine fark yaratmaya ve sizleri kucaklamaya hazırlanıyoruz.

Önümüzdeki günlerde ayrıntılarını paylaşacağımız ve bu yıl beşincisini gerçekleştireceğimiz Beyaz Baston ve Erişilebilirlik Festivalimiz için yine ilk günkü gibi heyecanlı ve sabırsızız. Bu yılki festival temamızı yine erişilebilirlik ve onun bileşenleri oluşturuyor. “Erişebiliyorsam Eşit hayat, al beyaz bastonunu bağımsızlığı tat” mottosu üzerinden bizler de festivalimizde erişilebilirliğin her tonunu bu yıl da sizlere yaşatmak istiyoruz.

Biliyoruz yaz çok hızlı geçecek ama ekimi bizler de sizler gibi iple çekiyoruz. Erişilebilirlik yol arkadaşınız olsun hislerimizle, ekim ayında gerçekleştireceğimiz Erişilebilirlik Festivalimize hepinizi bekleriz.

 

Engelsiz Erişim Derneği Twitter Zaman Akışı