Değerli Engelsiz Erişim takipçileri,

Bu yıl 12’ncisini düzenleyeceğimiz Selen Özel Bilgi Yarışması, 20 Nisan  Cumartesi günü Boğaziçi Üniversitesi Garanti Kültür Merkezi’nde gerçekleşiyor. Selen Özel Bilgi Yarışmamız’ın 12.’si için geri sayım devam ediyor.

Eğer siz de genel kültürünüze  minik bir katkı  yapmak, birlikte olmanın coşkusunu hep birlikte paylaşmak isterseniz, 20 Nisan Cumartesi günü yarışmamıza davetlisiniz.

Yarışmamıza 21 asil grup katılabildiğinden, başvurularınızı en kısa zamanda tamamlamanızı  tavsiye ederiz. Başvuru  yapabilmeniz  için, 3  kişilik bir grup oluşturmanız gerekiyor.

Yarışma kuralları, sorulacak soruların içerikleri, ön eleme ve final oturumlarıyla ilgili aklınıza takılan tüm sorular için;

2019 Selen Özel Bilgi Yarışması Şartnamesi

bağlantısına göz atabilirsiniz.

Başvurunuzu 2019 Selen Özel Bilgi Yarışması Grup Başvuru Formu
üzerinden bize ulaştırabilirsiniz

Eğer 3 kişilik bir grup oluşturamıyorsanız, bireysel olarak da başvuru yapabilirsiniz. Bunun için yarışma sekreterimiz Ayça Balcı Güngör'e  aycaba@gmail.com e-posta adresi aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Yarışma organizasyonuna ilişkin farklı konularda yardıma ihtyaç duymanız halinde, yine yarışma sekretaryamızın yürütücüsü Ayça Balcı Güngör ile yukarıdaki e-posta adresi üzerinden iletişim kurabilirsiniz.

Dereceye giren grupların alacağı ödüller ve bir “Selen Özel” klasiği olan “Seyirciye Sor” ödülleri ise

  • Birinci olan grup üyelerine 1000’er TL.
  • İkinci olan grup üyelerine 700’er Tl.
  • Üçüncü olan grup üyelerine 400’er TL.

Ayrıca ilk üçe giren grupların görme engelli üyelerine Jaws 2019 lisansı hediye ediyoruz.
Seyirciye sor bölümünde de birbirinden güzel ödüller sizleri bekliyor. Bu yıl seyircilerimize konuşan ateş ölçerler dağıtacağız.
Ödüllerimizi sizlere ulaştırmamızı sağlayabilmemiz için yarışmamıza destek olan sponsorlarımıza içten teşekkürlerimizi iletiyoruz.

O halde, 20 Nisan’da görüşmek Üzere. ☺

Engelsiz Erişim Derneği Twitter Zaman Akışı