Değerli Engelsiz Erişim takipçileri,

20 Mayıs’ta ENUYGAR ev sahipliğinde İstanbul Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde 16’ncısını gerçekleştireceğimiz Selen Özel Bilgi Yarışmamızın ödülleri artıyor. Başvuruların 18 Mayıs 2023 tarihine kadar devam ettiğini hatırlatırız. Başvurularınızı 18 Mayıs’a kadar başvuru formumuzu doldurarak gerçekleştirebilirsiniz.

Ek ödüllerimizden bahsetmeden önce ana ödüllerimizi anımsayalım.

2023 Selen Özel Bilgi Yarışması Ödülleri Braille Teknik Sponsorluğunda

2023 Selen Özel Bilgi Yarışması ödüllerini, görmeyenleri özgür kılan teknoloji hizmetini sağlayan Braille Teknik firması sponsorluğunda dereceye giren yarışmacı gruplara ve şanslı seyircilerimize ulaştıracağız.

Yarışmada dereceye giren gruplardan:

Birinci olan grup üyeleri 2000’er TL,

İkinci olan grup üyeleri 1500’er TL,

Üçüncü olan grup üyeleri 1000’er TL

Ödüllerini kazanacaklardır.

İzleyicilerimizi de yarışma atmosferine ortak ediyoruz. Selen Özel klasiği olan “Seyirciye Sor” sorularını doğru cevaplayan dört seyircimiz de powerbank sahibi olacaktır.

Bilginin Peşinde Koşanlara Bir Destek de WeWALK’tan

Yarışmamızın heyecanına kayıtsız kalamayan WeWALK ekibi, erişilebilir yarışmanın coşkusunu bizimle paylaşmak istedi. Bilgiye erişim alanında kolaylaştırıcı uygulamalardan WeWALK'un yeni özelliği “DANIŞ” Profesyonel Görüntülü Destek Servisi’nden “Danış” dakikaları hediye ediyor.

Dereceye giren gruplardan:

Birinci olan grup üyeleri 12 ay boyunca 120’şer dakika

İkinci olan grup üyeleri 6 ay boyunca 120’şer dakika

Üçüncü olan grup üyeleri ise 3 ay boyunca 120’şer dakika

WeWALK uygulamasından “Danış” dakikaları kazanacaklar.

Ödüllerimizi sizlere ulaştırmamızı sağlayabilmemiz için yarışmamıza destek olan ödül sponsorumuz Braille Teknik ve kazanan gruplarımıza “Danış” hizmeti dakikası sağlayan WeWALK ekiplerine teşekkür ederiz.

Eğer siz de   genel kültürünüze bir nebze katkıda bulunmak, bizimle bu heyecana ortak olmak, hep birlikte eğlenmek isterseniz, 20 Mayıs   2023 Cumartesi günü saat 09.30’da başlayacak yarışmamıza davetlisiniz.

Engelsiz Erişim Derneği Twitter Zaman Akışı