Yeniden Merhaba Değerli Engelsiz Erişim takipçileri,

Yine bir nisan ayındayız ve mayıs ayı kapıda. Mayıs, Engelsiz Erişim için ne demek? Tabii ki Selen Özel Bilgi Yarışması demek. Veeeee! Yarışma başvuruları başladı.

Bu yıl 17’ncısını düzenleyeceğimiz Selen Özel Bilgi Yarışması; 11 Mayıs Cumartesi günü İstanbul Üniversitesi Fuat Sezgin Kongre ve Kültür Merkezi’nde yüz yüze yapılacak. Eğer siz de  genel kültürünüze bir nebze katkıda  bulunmak  veya bizimle birlikte bu  heyecana ortak olmak isterseniz, 11 Mayıs   Cumartesi günü yarışmamıza davetlisiniz.

Başvurular 15 Nisan ile 09 Mayıs tarihleri arasında yapılacaktır. Yarışmamıza bu yıl da 18 asil grup katılacak, Bu sayının dışında kalan gruplar ise yedek olarak alınacaktır. Bu sebeple başvurularınızı en kısa zamanda tamamlamanızı tavsiye ederiz.

Bildiğiniz gibi yarışmaya başvuracak grupların üç kişiden oluşması gerekir. Bu üç kişinin biri görmeyen olmak üzere en az ikisinin engelli olması şarttır. Yarışma kuralları, sorulacak soruların içerikleri, ön eleme ve final oturumlarıyla ilgili aklınıza takılan tüm sorular için 17. Selen Özel Bilgi Yarışması Şartnamesi bağlantısına göz atabilirsiniz.

Başvurunuzu Selen Özel Bilgi Yarışması Grup Başvuru Formu üzerinden bize ulaştırabilirsiniz

Eğer 3 kişilik bir grup oluşturamıyorsanız, bireysel olarak da başvuru yapabilirsiniz. Bunun için yarışma sekreterimiz Damla Güler'e gulerdamla89@gmail.com e-posta adresi aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Yarışma organizasyonuna ilişkin farklı konularda yardıma ihtiyaç duymanız halinde, yarışma ekibinden Gülcan Altun ile guleycane@gmail.com e-posta adresi üzerinden iletişim kurabilirsiniz.

Dereceye giren grupların alacağı ödüller ve bir “Selen Özel” klasiği olan “Seyirciye Sor” ödülleri ise ileriki tarihlerde yeni bir duyuru ile bildirilecektir.

O halde 11 Mayıs 2024'de İstanbul Üniversitesi Fuat Sezgin Kongre ve Kültür Merkezi’nde buluşmak üzere...

 

Engelsiz Erişim Derneği Twitter Zaman Akışı